Bed Bug Termisk Remediering ved hjelp av Temperatur Data Loggers

Postet av Jennifer Pinnell on

Av David Young
Young Environmental Solutions, Indiana
Nylig var jeg på jakt etter en bedre løsning for å overvåke varmebehandlingstiltak for seng Feil Control. Jeg ringte flere distributører for å se hva som var tilgjengelig. De fleste av dem sa rett og slett at her er våre produkter og priser. Jeg snakket da med Jennifer på Tech Instrumentation. Jennifer anbefalte et system ved hjelp av RTR-500DC trådløs håndholdt datasamler sammen med 6 sensorer. Jeg kunne ikke være mer fornøyd.
Oppsettet er nå nede i et raskt 5 eller 10-minutt i motsetning til 30 til 60 minutter - eller enda mer før jeg begynte å bruke dette settet. Ikke flere ledninger for å løsne og løpe fra forskjellige steder til utsiden.                                                           
Når du er satt opp, kan overvåking din gjøres fra hvor som helst du velger. Ingen flere fortsetter å overvåke for å sjekke temps. Skjermen / basestasjonen er en telefon, slik at jeg bare legger den i lommen og kan sjekke hvor ofte jeg vil. Sensorene er døde på. Jeg vil anbefale dette systemet til alle som overvåker flere steder.
*
Riktig varmebehandling for seng bugs krever en minimumstemperatur på rundt 120 F i hele målområdet. Dette betyr at omgivelsestemperaturen noen ganger er mye høyere, men bør ikke overstige 155-160 F. Rot i området påvirker tiden det tar. Vi bruker propan 500k BTU-varmeovner. Sensorene er plassert i forskjellige områder i hele strukturen, på steder som stikkontakter, sengetøy og møbler. Disse blir sjekket omtrent hvert XNUMX. minutt. Hvis ett område ikke når temperaturen, kan jeg flytte viftene for å lede mer varme til det området eller øke varmeeffekten. Jeg plasserer også senorer for direkte å overvåke gjenstander som kan være sårbare for varmeskader. Dette systemet lar meg plassere sensorene og sjekke dem så ofte jeg vil med et øyeblikk.
*
Før jeg kjørte fører fra hvert sted til en skjerm. Ledningene var 50 'lange og en ekte problemfri kjøring fra den ene enden av huset til ett sted. Den forrige skjermen måtte forbli, noe som medførte om det var ved inngangsdør eller sidevindu, og jeg overvåker fra min lastebil hvert femten minutter, måtte jeg sjekke på disse nettstedene. Jeg kan nå overvåke fra lastebil eller hvor jeg velger. Varmeapparatene må justeres under prosessen. Når alle områdene er i temperaturmordssonen, holder jeg den temperaturen i 3 timer. Hele prosessen er en hel dag. Det er mye kontroll av temperaturer. Noen ganger gjør jeg flere leiligheter samtidig. Dette tillater meg å sette 3 sensorer i en enhet og 3 i en annen, og fortsatt overvåke fra en sentral plassering.
________________________________________
Tech Instrumentation tilbyr nå et Bed Bug Heat Remediation Kit som inkluderer:
  • 1 RTR-500DC trådløs håndholdt datasamler
  • 6 RTR-502 ekstern sensortemperaturopptaker (fungerer med opptil 32 sensorer)
  • Sak101202K Kromstål hengslet utklippstavleveske. Tastelås

Del dette innlegget← Eldre innlegg Nyere innlegg →


Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.

Netto ordrebekreftelse

Sak Pris Antall Totalt
Delsum $ 0.00 USD
Levering
Totalt

Sendingsadresse

★ Judge.me Anmeldelser

La kundene snakke for oss

584 anmeldelser
87%
(506)
7%
(38)
3%
(20)
1%
(8)
2%
(12)

unøyaktig hygrometer: 20% høy avlesning.

Hei James, kontakt oss på 800-390-0004 x 2 slik at vi kan diskutere problemet med deg. Hvis vi ikke kan ta oss av det over telefon, ordner vi gjerne en erstatning. Takk skal du ha!

Flott produkt

Kom raskt. Jeg kjøpte for å erstatte en 5 år gammel enhet som hadde sluttet å sende.

Innendørs / utendørs termometer

Fint produkt

Fungerer fint

Fungerer greit best jeg kan fortelle.

Ingen strøm eller ikke noe signal til mottakeren.

Sensoren min ser ut til å mangle strøm eller signal. Jeg har byttet batterier flere ganger uten resultat! Modell # S85814 AC 5.0V Kan noen hjelpe meg? Takk

Hei Robert, ring oss på 800-390-0004 x 2 for å diskutere problemet og se hva vi trenger å gjøre for deg.